Bad 4 Good - Refugee (1992)

geen stemmen

4. Mother of Love
  5. Devil in the Angel
  6. Rockin' My Body
  7. Slow and Beautiful
  8. Tyre Kickin' (Ya Makin' Me Nervous)
  9. Terminate
  10. Nothin' Great About a Heartache
  11. We're Gonna Fight
  12. I Want Everything
  13. Felony
Ozric Spacefolk
Erg vette en goed gespeelde hardrock door 4 tieners die amper de 16 jarige leeftijd hadden.

Zanger Danny Cooksey (acteur) was 16, Brooks Wackerman was hier 15 (later richting Suicidal Tendencies en Bad Religion), gitarist Thomas McRocklin was amper 12 jaar oud en bassist Zack Young was 14.

Ipv zouteloze tienerpop krijg je een partij bikermetal van jewelste, a la Skid Row. En Danny Cooksey heeft een strot van jewelste.

De leadsingle Nineteen is een Thin Lizzy cover, en je schrikt als je video ziet, hoe jong de knapen nog zijn.

En de band werd gemanaged door Steve Vai. Jammer dat het bij deze ene plaat is gebleven...