Hail!Hornet - Disperse the Curse (2011)

1 stem

Label: Relapse

1. Shoot the Pigs (4:35)
  2. Gifted Horse (2:25)
  3. Disperse the Curse (4:22)
  4. Glass Roses (1:28)
  5. Beast of Bourbon (3:11)
  6. Kill the Liars (5:19)
  7. Unholy Foe (3:09)
  8. Suicide Belt (2:02)
  9. Dullards Creed (3:08)
  10. Scars (3:07)
  11. Blacked Out in Broad Daylight (8:24)
Mssr Renard
Agressieve en chaotische southern hardcore/punk/stonermetal. Riffs en drums als een bulldozer en nietsontziende vocalen die ergens tussen hardcore-zang, grunt en black-metal-zang inzit. Veel tempowisselingen van midtempo tot slepende downtempo. Er zijn ook beukende double bass-thrash-beats. Dus er is van alles aan de hand.

Het is geen mooie muziek, maar de agressie en pure power maken het wel tot een lekkere plaat. Dit is er wel eentje waar je bezoek mee kunt wegjagen. Een beetje een punk-versie van Pantera met een zanger die gemener klinkt dan de riffs.

Met ex-leden van Weedeater en Alabama Thunderpussy.