Jellybean - Just Visiting This Planet (1987)

Pop / Dance
Label: Chrysalis

1. Little Too Good to Me (4:26)
  2. Who Found Who (4:50)
  3. Just a Mirage (4:49)
  4. Am I Dreaming (5:04)
  5. The Real Thing (5:35)
  6. Walking in My Sleep (4:27)
  7. Hypnotized (By Your Touch) (4:28)
  8. Jingo (7:45)
avatar van musicfriek
De eerste producer van Madonna. Hij schreef o.a. Holiday. Hij maakte ook zelf muziek. En zeer verdienstelijk als je het mij vraagt. Who found who, Just A mirage en real thing zijn allemaal classics in het dancegenre. Persoonlijk vond ik Jingo erg leuk, maar duurde me iets te lang. Maakt hij tegenwoordig nog muziek?

avatar van musicfriek
Ongelooflijk dat ik nog steeds de enige stemmer ben. Is deze man nou zo onbekend??? Deze muziek is toch echt wel de moeite waard. Een van de betere in zijn genre, zeker in die tijd en de nummers zijn nog steeds erg de moeite waard. Vreemd... (Gebrek aan leeftijdsgenoten denk ik...)

avatar van Kos
Kos
Ik ken alleen The Real Thing en hij is ook wel een stuk bekender als producer dan als artiest.

avatar van Madonna
Heerlijk nummer is "The real thing" goede zangstem, lekker ritme, goede sound. Echt zo'n nummer wat gedraaid werd in de Escape. "Jingo" vind ik echt vreselijk irritant. "Who found who"is gewoon een poppy nummer.

-3-

avatar van Rinus
Dit is wel een erg lekker album. Geen enkel slecht nummer, goed geproduceerd en de Santana cover "Jingo" is ook prima uitgevoerd.

avatar van Bakema NL
Leuke plaat, ik heb de lp nog. Maar zijn eerste, Wotupski, heeft absoluut mijn voorkeur en heb ik op cd besteld, ter vervanging van de vinyl schijf. De urgentie daarvoor bij deze plaat heb ik minder. Maar inderdaad, het blijft gewoon leuke muziek, maar niet "dat" wat Wotupski heeft.