Medina - For Altid (2011)

Denemarken

4. Kl. 10 (4:01)
  5. Lyser I Mørke (3:47)
  6. 12 Dage (4:18)
  7. Gode Mennesker (4:01)
  8. Ejer Hele Verden (3:25)
  9. Har du Det Lige Som Mig (4:57)
  10. Lykkepille (3:56)

18. Kl. 10 [Granity Remix] *
  19. 12 Dage [EaggerStunn Remix] *
  20. Lyser I Mørke [The Eclectic Moniker Remix] *
  21. Jeg Venter [Odd Collection Remix] *
Medina heeft weer een heerlijk album afgeleverd! Heerlijke mix van pop/dance/electro!

avatar van Emile93
Kijk, HIER had ik nou op gehoopt! Ik ben nog altijd fan van You and I, maar de albums van Medina die ik tot nu toe beluisterde, konden het niveau van dat nummer niet evenaren. DIT album wel! Wat een geweldig lekker album! Eindelijk Medina! Haar volgende album is echter weer een tegenvaller. Medina, ga alsjeblieft op deze manier door!!!

beatcluster
Ein-de-lijk op CD

avatar van Emile93
beatcluster schreef:
Ein-de-lijk op CD

JALOERS!!!!

beatcluster
Binnenkort komt hier een rerelease van... Hadden ze dat niet gewoon beter tegelijkertijd met de 'gewone' release kunnen doen?!