menu

Weltraumstaunen - Weltraumstaunen (1999)

mijn stem
4,25 (2)
2 stemmen

Duitsland
Rock
Label: Nasoni (I)

  1. Pollenflug (6:29)
  2. Clockline (7:14)
  3. Kraut (7:51)
  4. Astonished ...Like the Universe (21:36)
  5. Last Flight (4:35)
totale tijdsduur: 47:45
zoeken in:
avatar van Flipman
5,0
Oh man! Dit is zo'n inspirerend album, ik heb 'm nu opstaan! Ik kocht hem een tijdje terug voor een tientje op blauw vinyl -niet alleen de hoes maar de plaat zelf is namelijk ook blauw. Ik had nog nooit van deze gasten gehoord maar ze zijn een soort van moderne Pink Floyd! Heerlijke space rock, alleen wat sneller. Dan the Floyd, bedoel ik. Die man in de platenzaak had dit opstaan en ik meende in Pollenflug aanvankelijk de openingstrack -Stealing Fat- van the Dust Brothers uit de film Fight Club te horen maar toen bleek dat 't toch iets anders was ben ik er nog ;s goed naar gaan luisteren en toen bleek opeens dat ik dit album gewoon MOEST hebben!!! Ik zal hier later nog dieper op ingaan maar hij komt wel mooi effe in m'n Top-10 terecht!

avatar van Flipman
5,0
OK, in m'n Top-10 staat ie niet meer, momt misschien nog wle terug. Fuck, wat is 't ook moeilijk om zo'n lijst samen te stellen! Moet er iets nieuws in, dan haat je jezelf voor wat je eruit haalt!

Gast
geplaatst: vandaag om 19:42 uur

geplaatst: vandaag om 19:42 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.