Early Adopters - Lucky People (2011)

Label: Moon

1. Talking Backwards (3:54)
  2. Floating House (4:20)
  3. Metropollution (2:39)
  4. Average Boy (3:54)
  5. Hoax (3:56)
  6. Lucky People (2:43)
  7. We Are (4:44)
  8. Harmonise (3:48)
  9. Blank Page (3:46)
  10. Love Like Liars (5:15)
avatar van Protonos
Hehe, tof dat dit bandje nu ook op MuMe staat. Komen hier uit de buurt.

avatar van Madjack71
Yep uit Horst. Hebben jl. dit debuut gevierd door in Perron55 hun album te presenteren...op vinyl in eigen beheer uitgebracht en door henzelf aan de man gebracht bij verschillende grote platenzaken. Op dit moment te beluisteren op de luisterpaal en met goede waarderingen. Stonden zelfs bovenaan en zoals ze zelf vertelden bij het kleine optreden in Sounds, van de 1ste plaats afgestoten door de nieuwe van Wilco, maar dat is geen schande. Maar eerlijk gezegt vind ik dit Lucky People toch net wat compacter klinken als die nieuwe van Wilco. Gevarieerde plaat, goed gemusiceerd, met mooie zang en samenzang. Vooral complimenten voor de clip en het nummer Average Boy zelf, dat mij ook wel wat aan Midlake doet denken. Eigenlijk steekt het goed in elkaar tot aan We Are. Harmonise en Blank Page vervlakken wat, maar dat komt met name door de kwaliteit van het voorafgaande. Ook tekstueel weet het mijn aandacht te trekken, nummers als Metropollution, Floating House o.a. geven toch een wat eigenzinnige kijk op de samenleving/omgeving en dat valt te waarderen. Een positieve verrassing en eigenlijk moet dit ook in De Wereld Draait Door als talentvolle band. Ben zelf wat terughoudend m.b.t. bands uit nederland, Early Adopters is de eerste die daarin voor mij een positieve aanpassing heeft gezorgt.

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Goeie band, zag ze een aantal keer, zowel in Venray bij Muziek totaal als in het voorprogramma van Customs.