menu

Survivor - Greatest Hits (1989)

mijn stem
3,50 (15)
15 stemmen

Verenigde Staten
Rock
Label: PolyGram

  1. Eye of the Tiger (4:01)
  2. High on You (4:03)
  3. I Can't Hold Back (3:54)
  4. Is This Love (3:37)
  5. Poor Man's Son (3:17)
  6. Burning Heart (3:47)
  7. The Search Is Over (4:09)
  8. Desperate Dreams (4:42)
  9. How Much Love (3:52)
  10. Man Against the World (3:29)
totale tijdsduur: 38:51
zoeken in:
avatar van buckingham
4,0
Ik vind de meeste nummers erg lekker klinken. Natuurlijk kent iedereen de hits eye of the tiger en burning heart, maar hier staan zeker nog meer gelijkwaardige nummers op. Ook de ballads the search is over en man against the world zijn prima.

avatar van vielip
4,5
Dit was het eerste album dat ik van de band in huis had. Vond het helemaal geweldig! Toen ik later afzonderlijke albums in huis haalde bleek dat deze verzamelaar de lading maar deels dekt. 10 nummers is veel te weinig om al het moois van deze band te etaleren. Haal Vital signs, When seconds count en Too hot to sleep in huis en je hebt 3 'Greatest hits' albums te pakken!

avatar van Arjan Hut
4,0
Een mooi, maar te kort overzicht van deze band - die, en dat verraste me, hier gemiddeld per album hoger scoort dan Foreigner. Volgens mij wordt alleen het debuut op deze verzamelaar overgeslagen. American Heartbeat ontbreekt, en iedereen zal z'n persoonlijke favorieten hebben (Oceans, Backstreet Love Affair, Caught in the Game!) die erbij hadden gemogen.

Maar ideale achtergrondrock voor een work-out van dik 38 minuten.

Bickler of Jamison, ik mag ze allebei graag horen. Zoveel talent in één band, met Frankie Sullivan en Jim Peterik, die nog altijd de ene na de andere oorwurm uit z'n paarse kapsel schudt.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:46 uur

geplaatst: vandaag om 15:46 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.