Peter Beense - Goud Collectie (2000)

1 stem

Label: Tip Top

1. Mijn Donkerbruine Broeder (4:28)
  2. Jij Bent de Mooiste Amsterdam (3:57)
  3. Ik Zou het Willen Schreeuwen van de Toren (4:05)
  4. Donder Op (3:39)
  5. Wat Ik Je Zeggen Wil (4:00)
  6. Daniel (3:44)
  7. Eens Neem Ik Jou in Mijn Armen (4:12)
  8. Liefdesdans (3:22)
  9. Moeder (3:33)
  10. Laat Mij Nu Maar Gaan (3:39)
  11. Waarom? (3:43)
  12. Hier Is de Laatste Dan (2:49)
avatar van HiLL
lolll wie voegt dit nou weer toe!

avatar van gemaster
Waarom zien al die covers van albums van volkszangers er toch zo uit? Is het zoveel moeite om eens met wat anders op de proppen te komen?

gemaster schreef:

Nouja, het geeft perfect deze muziek weer: Lopende band-werk.
Pure eenheidsworst, net als het schnitzeltje bij je slager of het volklorenbrood bij je bakker: Geef de mensen wat ze willen.
Daarom vindt ik persoonlijk dat deze muziek eigenlijk geen muziek mag heten, maar 'oppervlakkig vermaak'.

Muzak?

Mojo Pin
Op zich wel vet toch?

avatar van Sjaan
nr 11 is mijn favoriet

Deranged
Nou Gaan We Ze Ineens Allemaal Krijgen

avatar van Don Cappuccino
Dat ene trucje dat ze bij Photoshop hebben geleerd gebruiken ze wel met verve, ze doen het namelijk bij al die volkszangers.

avatar van vigil
Mojo Pin schreef:
Op zich wel vet toch?

avatar van Sjaan
Zag hem bij "'de beste zangers van nederland"' en zijn stem heeft toch wel iets.....maarja die songs....