Family - Old Songs New Songs (1971)

Label: Reprise

1. Hung Up Down (3:30)
  2. Today (4:57)
  3. Observations from a Hill (3:00)
  4. Good Friend of Mine (3:32)
  5. Drowned in Wine (4:05)
  6. Peace of Mind (3:00)
  7. Hometown (3:09)
  8. The Cat and the Rat (2:29)
  9. No Mule's Fool (3:15)
  10. See Through Windows (3:43)
  11. The Weaver's Answer (4:50)
Kende de band vrijwel niet. Gisteren opgepikt mooie 1e persing op vinyl voor € 10/
Dik en dubbel dwars geld waard, mooie plaat.
Psych rock, prachtige liedjes staan er op.
Dat niemand nog heeft gereageerd?

avatar van Droombolus
Grootfaas schreef:
Dat niemand nog heeft gereageerd?

Voer voor vogels, normaal gesproken alleen voor die-hard fans. Nou ben ik er een van die categorie maar ik heb dan weer religieuze bezwaar tegen deze comp. En wel hierom:

1 - Ik vind de "nieuwe" versies van oudere songs zoals bijv. Weaver's Answer en Hung Up Down niet te pruimen
2 - Die twee songs werden uitgebracht op een maxi-single ( de enige Top 40 notering voor Family zelfs ) met een nieuw nummer ( Strange Band ) wat dan weer niet op deze plaat staat.

Ik krijg daar hetzelfde gevoel bij als bij Relics van Floyd: pure willekeur, geldklopperij zonder enige smaak

Droombolus schreef:

Dat zou kunnen, ik kende Family niet echt dus heb geen ervaringen met de andere uitvoeringen. Bij Pink Floyd is het waarschijnlijk wel uitmelken bij Family weet ik dat niet, nooit zo´n grote band geweest dus vind ik minder erg. Echt geldklopperij vind de vele slechte bootlegs van Joy Division en overbodige compilaties