Blouse - Blouse (2011)

Label: Captured Tracks

1. Firestarter (4:11)
  2. Time Travel (4:01)
  3. They Always Fly Away (4:31)
  4. Into Black (3:28)
  5. Videotapes (3:00)
  6. Controller (3:53)
  7. Roses (3:35)
  8. White (2:24)
  9. Ghost Dream (3:21)
  10. Fountain in Rewind (3:46)
avatar van Osiris Apis
'Into Black' klinkt fijn.

avatar van Lars Muziek.
Zeer zeldzame muziek voor in het jaar tweeduizend, zo in de stijl van de jaren negentig met een klein modern tintje. Dit is te horen aan het gitaar spel en het vervormen van het geluid (tenminste daar lijkt het op)
Het eerste album van Blouse doet het dan ook erg goed op een feestje maar ook gewoon in je huis kamer!
Alle nummers slagen er dan ook in om de luisteraar te laten verrassen, geen één nummer valt buiten de andere nummers en worden behouden in de zelfde stijl van het album.
Buiten alle nummers die erg goed zijn, valt mijn persoonlijke favoriet op het nummer Into Black en Ghost Dreams. Zeker de 4,0 sterren waard en een vervolg op dit album

avatar van jorro
Wel mijn ding dit. Lekkere melodietjes met een vrouwenstem. Beetje Blondie, beetje Lush en klaar.
Niks meer aan doen. Hoogstaand is het niet, gewoon leuk en goed voor 3,5*.