menu

Deniz Kurtel - Music Watching Over Me (2011)

mijn stem
3,80 (10)
10 stemmen

Turkije
Dance
Label: Crosstown Rebels

  1. Music Watching Over Me (5:44)

    met Leza Boyland

  2. Makyaj (6:08)

    met Queenie

  3. My Ass (6:34)
  4. Best Of (6:48)

    met MykleAnthony

  5. The L Word (6:57)

    met Jada Givenchy David

  6. Vagabond (6:38)
  7. Trust (6:33)
  8. Equilibrium (5:33)
  9. One Chance at Happiness (6:43)
  10. My Heart (6:49)
  11. Make Me Feel (6:34)
  12. Yeah [Version] (5:57)

    met Guests Of Nature

totale tijdsduur: 1:16:58
zoeken in:
avatar van Angelo
Dankzij YouTube (lang leve YouTube!) kwam ik terecht bij de muziek van Deniz Kurtel. Ik was eigenlijk opzoek naar de muziek van de Turkse rock-ska band Athena, maar goed, met deze ontdekking ben ik ook wel blij, om eerlijk te zijn. Ik heb de nummers One chance at happiness en Trust aandachtig zitten beluisteren, en vind het beide puike (dance) nummers. Vooral die laatstgenoemde weet me om een of andere reden echt te boeien. Met name na ongeveer vier-en-een-halve minuut, als die blazers (of wat zijn het?) komen opzetten, wordt het pas écht interessant, al is het nummer sowieso mooi. Binnenkort dit album maar 'ns opzoeken, ik ben behoorlijk benieuwd of de rest van de CD me ook zo aanspreekt.

avatar van herman
4,5
Grappig, heb dit gisteren toegevoegd en zo snel al een reactie van iemand. Vind dit echt een heerlijke houseplaat, nummers als Best Of, One Chance at Happiness, My Heart en Make Me Feel zijn zo lekker. Krijg er eenzelfde soort gevoel van als van Booka Shade's Movements, 5 jaar geleden, al is dit nog catchier en zwoeler.

avatar van I-do-not-exist
4,0
Helemaal mee eens Herman. Veel beter dan nummer 9 t/m 11 gaat housemuziek geloof ik niet worden. Wat een geweldige ontdekking.

Gast
geplaatst: vandaag om 03:28 uur

geplaatst: vandaag om 03:28 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.