K3 - Parels (1999)

2. Wat Ik Wil (3:38)
  3. Heyah Mama (3:21)
  4. Op Elkaar (3:56)
  5. Parels (4:10)
  6. I Love You Baby (3:41)
  7. Ik Kom Tot Leven (3:50)
  8. Altijd van Je Dromen (3:44)
  9. Geen Tweede Keer (4:13)
  10. Zonder Jou (3:46)
  11. Oh Ja (3:07)
  12. Op Elkaar [TOP Remix] * (3:45)
  13. Heyah Mama [ID Remix] * (2:47)
  14. Yeke Yeke [ID Remix] * (2:46)
  15. Wat Ik Wil [Milk Inc. Remix] * (3:22)
  16. Altijd van Je Dromen [TOP Remix] * (3:35)
  17. Wat Ik Wil [Karaoke] * (3:38)
  18. Heyah Mama [Karaoke] * (3:21)
  19. Yeke Yeke [Karaoke] * (3:26)
  20. I Love You Baby [Karaoke] * (3:41)
  21. Op Elkaar [Karaoke] * (3:45)
avatar van Kos
Kos

Kos schreef:

Wat is er dan fout aan?

avatar van Kos
Kos
Nogal erg korrelig.

Die covers zijn állemaal 't zelfde :O ze staan zelfs op iedere cd in dezelfde volgorde

Hobbes schreef:

Ja, behalve de limited editeans

Ik vond het wel leuke nummers
Ik denk dat we met K3 eigenlijk meer kans zouden maken op het Eurovisiefestival.

nicolas
eurosong for kids dan

K3 is bekend geworden ,hier in Vlaanderen, door deel te nemen aan een eurosong - preselectie ...

Kos schreef:

Plaatje kan echt niet..

Ik vind het ook raar. Als ik kijk bij de afgekeurde toevoegingen dan staan er een groot aantal bij met een beter plaatje die wel afgekeurd worden.

Hobbes schreef:

Nee hoor, de volgorde wisselt af en toe Ofwel verven ze hun haar, dat kan ook.

alleen op het laatste album is het anders

Ja ik zei 'af en toe' he

0,5
dit plaatje deugt niet en de nummers zijn saai behalve heyah mama

kristel,s kapsel is helemaal :O

0,5
als eerste cd zijn ze slecht begonnen

avatar van Thunderball
Eerste cd en niet de meest kinderachtige omdat het eigenlijk helemaal niet de bedoeling was dat het een kindergroepje zou worden, de teksten zijn dan ook veel serieuzer dan hier na het geval is.

En Karen is een enorm stuk, wat kan mij het dan schelen wat ze zingen!

avatar van the viking
Thunderball schreef:

En Karen is een enorm stuk, wat kan mij het dan schelen wat ze zingen!

Liefde maakt blind !

avatar van Thunderball
Hahahahaha! Dat wel natuurlijk! Touche!

Bob Cremers
Touche her.

K3 is beginnen met muziek maken voor Tieners. Dat sloeg niet aan dus hebben ze hun genre verlaagd naar kindermuziek.

Pieter Paal
Leuke muziek om naar te kijken.

Friskes
ik vind k3 de leukste maar ik kan er niks aan doen

avatar van Madjack71
Aardige 1ste cd van een concept dat al 10 jaar succes heeft, van een groep waar geen enkel ander aan kan tippen. K3 opende helaas de deuren naar pulp zoals Ch!pz en Kus. M.i ontbreekt daar toch het e.e.a aan. Maar goed ieder zijn meug. Ik vind het leuk en kan er goed naar luisteren, maar goed ik vind Maja de Bij ook leuk. Toch eens kijken of ik een keer een PGB kan krijgen uit het AWBZ potje voor emotionele begeleiding

avatar van laxus11
Hier begon de ellende

MindRuler
Met de komst van Josje begon de ellende.
Mijn zoontje van 2 vind het anders heel leuk.

MindRuler
sn@ke schreef:

Met grote dank aan toenmalig jury-lid Marcel Vanthilt die bijna letterlijk zei "Kleuterpop zoals Plop en Samson". Boe-geroep volgde, maar de brave man heeft wel gelijk gekregen.

Pieter Paal schreef:
Leuke muziek om naar te kijken.

Ik heb moeten lachen om deze reactie. De humor is daar volop aanwezig. Ga zo door.

Ook dit vind ik weer een geweldig album van K3. Ik zal ook hier mijn favoriete liederen opnoemen: Heyah Mama, Op Elkaar, Parels, Ik Kom Tot Leven, Zonder Jou en Oh Ja.

Ook heb ik nog een opmerking over deze foto: sinds Kristel Verbeke lang haar heeft, is ze een stuk mooier geworden. Toentertijd was ze nog... niet zo mooi. Nu is zij, naar mijn mening, wel mooi.