Emskee - Radio Promos E.P. (2011)

Label: Diggers with Gratitude

1. Awesome Two Promo (WNWK 105.9FM)
  2. Operating Room Promo #1 (WBLS 107.5FM)
  3. Wendy Williams Promo (WRKS Kiss 98.7FM)
  4. Operating Room Promo #2 (WBLS 107.5FM)
  5. Doo Wop Promo (WBLS 107.5FM)
  6. Funkmaster Flex Promo (WGHT Hot97 97.1FM)
  7. Stretch Armstrong & Bobbito Promo (WKGR 89.9FM)
  8. Operating Room Promo #3 (WBLS 107.5FM)
Rene1979
Navy Blue vinyl waar er maar 175 van geperst zijn.. Allemaal unreleased tracks en alleen te krijgen als je een bundle koopt bij DWG..

Rene1979
Ook deze plaat is te gek! 175 exemplaren op blauw vinyl. Allemaal tracks die opgenomen zijn voor diverse radiostations. Echt allemaal knallers!

MAS
Vind je deze beter dan The Complex Engineer zelf?

Rene1979
Ja ietsje... Iets meer nummers en echt dat oude radio gevoel

MAS
Kan daar wel een beetje inkomen. Vooral de B-kant is erg dope!

avatar van Rhythm & Poetry
Wat is dat toch met jullie en dit soort platen? Natuurlijk, ik kan me voorstellen dat het leuk is dat oud materiaal van een artiest van weleer alsnog uitkomt, maar alleen de nostalgische overweging is voor mij niet voldoende om te kunnen genieten van een EP'tje als dit. Voor echt goede ouderwetse hiphop zet ik wel een voortreffelijke plaat uit de jaren negentig op. Dit klinkt slechts aardig. Beats klinken wat te flets - hoewel de drums vaak aardig zijn, rapper is niet geweldig (persoonlijk vind ik hem te schreeuwerig) maar doet hoorbaar zijn best. Een sympathieke EP, niet heel veel meer.

avatar van bennerd
Rhythm & Poetry schreef:

Nochtans is deze echt een gigantisch goede uitschieter. Gaat waarschijnlijk eindigen in mijn jaarlijst. Shout out naar Rene voor deze.

MAS
Die staat ook 100% zeker in mijn jaarlijst!

Rene1979
Graag gedaan Bennerd zeer gewaardeerde collega Ben blij dat die bevalt. En ook bij mij komt hij in de lijst.. En ja Rob, wat is het..? Voor mij zijn veel van deze nummers bekend van toen die tijd.. EN dan ben ik blij dat het eindelijk op vinyl komt.

Rene1979
Toch heb ik deze nu verlaagd na het horen van de Complex Extra...