Lou Rawls - Unmistakably Lou (1977)

Soul
Label: Philadelphia

1. See You When I Git There (4:27)
  2. Spring Again (4:27)
  3. Early Morning Love (5:40)
  4. Some Folks Never Learn (3:30)
  5. Someday You'll Be Old (3:41)
  6. Secret Tears (4:09)
  7. We Understand Each Other (4:18)
  8. It's Our Anniversary Today (3:45)
  9. All the Way (2:42)
avatar van lebowski
Pardon me, do you have change for a quarter? I got to make a phonecall. Thank you. Ferry Maat was er gek op, die bruine stem van Rawls!

avatar van musicfriek
Wat een heerlijk soulnummer is See You When I Get There zeg! Soul op zijn best!

En maar 1 album van deze man op de site.. Schande! Heb ik weer wat te doen..

En heb al correctie verstuurd voor track 1.

avatar van lebowski
musicfriek schreef:
En heb al correctie verstuurd voor track 1.

Dan corrigeer ik hem wel weer terug

avatar van gaucho
Ik weet niet waar die correctie in zat, maar officieel heet dat nummer See you when I git there, met een i. Zal wel Amerikaans slang zijn.

Omdat het weer lente is, en omdat It's spring again voor mij het ultieme lentegevoel belichaamt, heb ik deze weer eens uit de kast gehaald. Heerlijke soft soul met een jazzy touch van de man met het unieke, zeer donkerbruine timbre.

Ik heb gezien dat-ie als 1 CD verkrijgbaar is samen met die andere plaat die ik van hem heb, met die andere grote hit: You'll never find another love like mine. Moest ik toch maar eens achteraan.

avatar van musicfriek
gaucho schreef:

Je hebt helemaal gelijk, heb deze pas geleden gekregen op vinyl, het is idd git there

Binnenkort deze eens een luisterbeurt geven, tracks 1 en 3 zijn al helemaal top.