D.O.P. - Musicians of the Mind (1992)

Dance
Label: Guerilla

1. D.O.P. Chant (5:30)
  2. Oh Yeah (7:47)
  3. Take Me [Remix] (6:04)
  4. Groovy Beat (Part 1) (5:25)
  5. Dance Spirit (5:32)
  6. Future le Funk (Remake) (5:51)
  7. Let's Party (5:53)
  8. Get Out on This Dance Floor (5:23)
  9. Oh No (5:24)
  10. Don't Stop the Music (6:02)
  11. The Ric (8:58)
  12. Groovy Beat (Part 2) (5:25)
avatar van VanDeGriend
Ah daar is ie!. Destijds een bescheiden sensatie in mijn kring van vrinden. Deze toch nog steeds opwindende plaat is op een niet gering aantal zeer leuke feestjes integraal voorbij gekomen. Kan in mijn optiek zonder meer mee in het hedendaagse dance geweld. Sterker nog...D.O.P. would rule !

Opvolger was heel wat minder geslaagd (al staan ook daar een paar geweldige nummers op)

avatar van Yak
Yak
Hey, eindelijk een tweede stem!
Ik heb deze plaat vroeger ook erg veel gedraaid. Heb 'm zelfs twee keer: op lp en op cd. De cd heb ik later gekocht omdat Dance Spirit ontbrak op de lp. Nog altijd een fijne plaat, laat je niet misleiden door de stompzinnige track-titels.

avatar van judgepaddy
Inderdaad van vroeger!
De tijd vliegt, zeker met feestjes waar muziek als deze werd gedraaid
De samples en beatbakkies zijn ouderwets maar dat heeft wel zo zijn charmes.
Tijd voor een Accid revival?

avatar van RogerV
Pas geleden gekocht

Geweldige plaat. Heerlijke catchy melodieeen. Erg invloedrijk in de progressive scene van die tijd.

Er staat ook niet een slecht nummer op. En dat is sterk voor een album met enkel dansvloermateriaal.