Samsara Blues Experiment - Revelation & Mystery (2011)

Duitsland
Label: World In Sound

1. .. (0:16)
  2. Flipside Apocalypse (5:54)
  3. Hangin´ on the Wire (5:30)
  4. Into the Black (6:50)
  5. Thirsty Moon (5:39)
  6. Outside Insight Blues (8:16)
  7. Zwei Schatten Im Schatten (2:18)
  8. Revelation & Mystery (12:18)
avatar van trebremmit
Weer een lekkere plaat van deze Duitsers, op blues gedreven pyschedelische rock wat wel aan Earthless doet denken.

avatar van AOVV
Ha, de opvolger van 'Long Distance Trip'. Ik ben erg benieuwd, want die vond ik namelijk erg goed!

avatar van Fza
Fza
Goeie plaat weer, meer rechttoe rechtaan, opzich niks mis mee maat ik mis de uitgesponnen nummers een beetje van de vorige plaat. Het is wat minder psychedelisch geworden en dat is toch wel een beetje jammer.

Artwork is er wel op vooruit gegaan, echt fantastisch mooi.

avatar van willemdeux
Inderdaad het psychedelische geluid wat ikzelf aan "long distance trip" waardeerde is verdwenen. Ik vind de plaat te hard. Jammer. Er zijn gelukig nog wel een paar nummers, die me kunnen waarderen maar het houdt n iet over.

avatar van RuudC
Ik sluit me bij jullie aan. Het is helemaal niet slecht, maar ik mis de klik die ik op het debuut wel had.