The Others - The Others (2005)

Label: Mercury

1. Lackey (3:32)
  2. In the Background (2:51)
  3. William (3:15)
  4. Almanac (2:56)
  5. How I Nearly Lost You (3:43)
  6. Stan Bowles (3:14)
  7. Community 853 (3:40)
  8. Psycovision (3:43)
  9. Johan (4:54)
  10. Southern Glow (3:35)
  11. This Is for the Poor (4:24)
  12. Darren, Daniel, Dave (4:57)
Mmm, dit klinkt toch wel erg lekker. Morgen spelen ze op London Calling, ik ben benieuwd!

Allemachtig, wat een concert was dat zeg! Zie ook mijn post hier. Het lijkt erop dat deze hype MuMe een beetje ontgaan is.

avatar van bonothecat
Ik heb hun razende concert ook gezien. Ik kan me net als Herman ook geen individueel nummer herinneren. Maar de show stond als een huis. De cd vorige week een beetje halfjes geluisterd...nu the day after probeer ik hem nog een keer. Is toch heel anders dan live. Maar ben pas bij nummer 5 !

Ik vond de houding van de zanger een beetje arrogant..Maar de muziek klonk wel hip, maar niet beter dan the kaiser chiefs.

Ik vond de houding van de zanger wel een beetje Liam Gallagher. Hij bewoog niet veel, maar nam ondertussen wel de knuffels van op het podium geklommen fans vriendelijk in ontvangst.

Ziggy007
Aan het muzikale intro van het beginnummer (Lackey) kan je zien dat de mannen van The Others wel muziek kunnen maken, toch vind ik het over het algemeen allemaal wat magertjes en net-niet. Ik word zo ondertussen trouwens wel ziek van die gelijknamige albumtitels, bedenk gewoon iets leuks. Dat terzijde. Een redelijk debuutalbum, en zeker voor herhaling vatbaar (lowlands bv), maar hoger dan een 3.5* ga ik er (voorlopig) niet voor geven. Het album moet het bij mij meer hebben van die kleine details; intro's, uitspattingen, etc. Over het algemeen en op de lange termijn is het mij net wat te matig, denk ik