Nil Lara - Nil Lara (1996)

Label: PEERMUSIC

1. Money Makes the Monkey Dance (5:34)
  2. Fighting for My Love (4:09)
  3. How Was I to Know (5:41)
  4. My First Child (5:41)
  5. Baby (4:32)
  6. Baro (5:48)
  7. Bleeding (4:14)
  8. I Will Be Free (4:30)
  9. Vida Mas Simple (3:40)
  10. Crawl (5:45)
  11. Mama's Chant (5:03)
Vanwaar ken ik deze naam? Stonden ze ooit een keer op een soundtrack?

avatar van Martin Visser
My first child stond op de soundtrack van de tv-serie Mad about you. En Bleeding stond op 2 meter sessies, deel 7.

Dan verwar ik ze met een band (ook met zo een exotische naam) die op de soundtrack stonden van American Psycho.

Eric B. & Rakim?

Er stond een nummer van Nil Lara op de World of Noise (voorganger van de Oorgasm-reeks) CD die in 1995 (?) bij de Oor zat. Daar op stonden ook liedjes van Blur, Radiohead, ed.

Martin Visser schreef:

Eric B. & Rakim?

Ik vrees van niet. Heb het even opgezocht en het blijkt Ofra Haza te zijn. Klinkt logisch, eindigt ook op een -a .

avatar van FisherKing
Ik denk de film/serie Scrubs.

'Music from Scrubs' -- Official Sountrack

Fighting For My Love - Nil Lara

Bron

Dat zou het kunnen zijn. Ik ga vaak op zoek naar muziek uit tv-series..

avatar van Edski
Wel een fijne ceedee overigens!

avatar van Martin Visser
Ja hè? Opmerkelijk dat deze cd zo onbekend is gebleven. Had toch gratis reclame met een track op een 2metersessie-cd.