Action Bronson & Statik Selektah - Well-Done (2011)

Label: DCide

1. Respect the Mustache (3:06)
  2. Time for Some (4:29)

met Lil' Fame

3. Cocoo Butter (4:45)

met Nina Sky

4. White Silk (2:55)
  5. Keep Off the Grass (3:07)
  6. The Stick Up (3:00)
  7. Central Bookings (3:23)

met Meyhem Lauren

8. Cirque du Soleil (2:05)
  9. The RainMaker (3:18)
  10. Love Letter (2:01)
  11. Not Enough Words (3:17)
  12. Terror Death Camp (3:26)

met A.G. da Coroner, Maffew Ragazino en Meyhem Lauren

13. Miss Fordham Road (‘86 ‘87 ‘88) (3:40)
  14. Cliff Notes (3:14)
  15. Bon Voyage (2:17)
avatar van bennerd
Waaom nu weer Statik Selektah

Harco
Hij kan wel toffe beats maken, maar hij is zoooo wisselvallig. Die Nina Sky-feature is veel opvallender.

Harco
En daar is die single met Nina Sky ook al. Dit album is nu al harder dan Dr. Lecter.

avatar van Harderwiek
bennerd schreef:
Waaom nu weer Statik Selektah

Dat kwam ook in mij op. Maar na zijn album ben ik toch wel benieuwd geworden. Kijken of die hier ook dat niveau kan halen.

Rene1979
En zoals ik het nu hoor haalt hij dat zeker! Ik vind deze plaat heel tof klinken tot nu toe. Ik wacht nog even met me stem maar ik ben onder de indruk.

avatar van Rhythm & Poetry
Dit album klinkt goed/relaxt/leuk en is vermakelijk. Zonder dat de muziek ergens echt bijzonder wordt. Dat ligt voornamelijk aan Action Bronson en Statik Selektah, die samen deze plaat hebben gemaakt. Ik kan dus moeilijk DJ Premier of Evidence verwijten maken betreffende dit werk.

Rene1979
Ik heb deze cd nog eens geluisterd en ben er wel ernstig over te spreken. Sowieso vond ik Action al wel een toffe rapper maar ook Statik produceert goed op deze plaat begin met een 3,5

Mr_White
Na een eerste luisterbeurt een lekker album dat het volgens mij vooral moet hebben van Bronsolini's raps aangezien de beats niet echt bleven hangen (maar ook nergens irritant or vervelend waren). Nog maar eens beluisteren.

Zo gematigd allemaal?! Voor mij een van de platen van het jaar.

Absolute uitschieters:
Not Enough Words
Cliffnotes
Respect the Mustoche
White Silk

Rene1979
Ik begin dit steeds beter te vinden. Aantal keren gedraaid in de auto, echt prima geproduceerd en Action Bronson gaat steeds beter rappen.

Rene1979
Halfje verhoogd ben erg verheugd met deze cd..

avatar van Nr.4
Nice album. Ook over deze beats vind ik Bronson tof klinken, al paste de Dr. Lector beats m net wat beter vind ik. Maar qua raps vind ik hem heel sterk; toffe stem, nice flow, en originele grappige teksten. Live ook dik in orde.

avatar van Shelter
Hij klinkt een beetje als Ghostface Killah meets Fat Joe...producties zijn nice trouwens.
Keep off the grass is vet, een van de beste tracks samen met Cliff Notes.

avatar van Shelter
gaat omhoog, vette shit. Vooral het vele scratchwerk en harde beats met mooie samples doen het goed. Ik hoor nog steeds Ghostface en Fat Joe, vet album dit.

avatar van BabaGanoesj
Action Bronson, he the man