Saints & Sinners - Saints & Sinners (1992)

geen stemmen

8. We Belong
  9. Frankenstein
  10. Slippin' Into Darkness
Ozric Spacefolk
Ook zo'n band die maar 1 plaat heeft gemaakt.

Hairmetal, maar wel lekker stevige. Zoals Skid Row, zeg maar.

Bevat exleden van Sword en Aldo Nova/Night Ranger.

Aldo Nova produceerde ook dit schijfje en speelde wat keyboard en gitaar mee.

avatar van vielip
Ik ken dit album met een andere hoes als ik me niet vergis. Of haal ik 2 bands door elkaar??

vielip schreef:

Nee, is dezelfde band. Deze hoes van de Japanse versie.
Klasse cd wat mij betreft. Op en top melodieuze rock a la House Of Lords tijdens hun Demons Down plaat. Lekker gitaarwerk ook. Nooit spijt van gehad.

avatar van vielip
Ik heb 'm ooit gehad op bandje maar was er in mijn herinnering niet zo van onder de indruk. Een tijdje geleden zag ik de cd liggen en dacht; doen? Maar omdat ik 'm in gedachten dus niet zo bijster goed vond heb ik 'm laten liggen. Ga 'm wel eerst downloaden om nog eens te luisteren voor de zekerheid dacht ik. Blijkt het me toch een puike cd te zijn zeg! Inderdaad als House of Lords in hun beste dagen. En nu is die cd dus verkocht

Guitars & Wings
Op Ebay duikt ie nog regelmatig op. Hoeft niet eens veel geld te kosten.

Ozric Spacefolk
Ik vind het meer als Skid Row en Wildside klinken dan House of Lords, eigenlijk.

Ozric Spacefolk schreef:

Goed mogelijk, hoewel Skid Row naar mijn gevoel wat rauwer was.
Wildside (under the influence) was ook een erg goede cd. Die moet ik nog eens uit de mottenballen halen. Erg lang geleden dat ik die gedraaid heb.

avatar van vielip
Ligt eraan welk album van Skid Row je 'm mee vergelijkt. Deze komt het meest overeen met hun debuut. Slave to the grind is inderdaad veel rauwer. Wildside zegt me vaag iets....ik geloof dat ik die nog ergens op de pc heb staan. En ik zal ebay eens in de gaten houden.