Sting - The Best of 25 Years (2011)

Label: A&M

29. Message in a Bottle [Live]
  30. Demolition Man [Live]
  31. Heavy Cloud No Rain [Live]
avatar van Thuurke
De enkele cd release is volkomen overbodig en onvolledig. Ik snap niet waarom deze uberhaupt wordt uitgebracht,

De 2 cd versie is wel aardig compleet en leuk als je niets hebt van Sting. Helaas uitgebracht in zo'n slap papieren coverboekje en niet krasgevoelig.

Als je alle cd's al hebt, dan kan je deze release volledig negeren.

avatar van dix
dix
Hmm ... met deze release treedt Sting definitief in de voetsporen van Jeff Buckley

woordenaar
Maar waarom staat hij met een geweer in een rivier?

avatar van vigil
Dan is Jeff Buckley toch vermoord

avatar van Madjack71
Gisteren live gezien in de HMH. Sting kan nog wel een showtje weggeven op zijn zestigste, al is het mider springerig. Een flink aantal van bovenstaande nummers kwamen hier voorbij. Tuurlijk is zoals altijd bij de stand waar ze de albums verkopen, de prijs belachelijk. Zelfs voor een Stingmuts vroegen ze meer dan 30euro, alsof ik die nog in mijn knip had zitten, na de roofbouw op de kaartjes.

avatar van Editoor
Madjack71 schreef:

Hij is dan nog flink aan het sparen voor zijn pensioen. Wel jammer dat je het hem dan weer niet gunt

avatar van Madjack71
Ik denk dat hij een beter pensioenplan heeft als die ik vanuit de zorg krijg, ik kan straks als ik 60+ ben die muts waarschijnlijk meer dan goed gebruiken, omdat ik tegen die tijd de verwarming niet meer kan betalen en Sting met zijn pensioen al lang breeduit op het strand ligt met zijn gepimpte rollator. Ik gun het hem van harte...het was een goede show, ik ga wel voor de muts naar de Zeeman. Daarnaast bedoel ik met roofbouw de graaiers die er allemaal tussen zijn komen te zitten en er allemaal zoveel mogelijk aan moeten verdienen door zo weinig mogelijk te doen. De kaartjes kun je niet meer direct via de HMH kopen maar gaan allemaal via ticketburo's, zodat 1 kaartje met de oorspronkelijke (hoge) prijs van 80euro gemiddeld op 120 euro uit komt.

avatar van Thuurke
120 euro?? Ik koop de dvd wel als deze in de uitverkoopbak ligt.

avatar van Bluebird
Deze verzamelaar maakt de Fields Of Gold compilatie (op This Cowboy Song na) nu overbodig zie ik. Ben met de 2 cd versie dan ook prima in mn schik want heer Sting betekent voor mij een groot brok jeugdsentiment en heeft, ondanks dat ik het niet meer zo gevolgd heb, solo toch veel hoogwaardig werk afgeleverd. Wat ik bij Fields Of Gold nog miste is hier allemaal aanwezig.

avatar van devel-hunt
Ik vind dat de 'tand des tijds' niet aardig is geweest voor de muziek van Sting. In de jaren 80 was ik een groot fan van zijn twee platen die hij toen uitbracht, maar ik kan er nu niet meer naar luisteren. Te gelikt en te gepolijst en soms té saai.
Ik vind The Police tijdlozer en veel energieker.

avatar van Bluebird
Klopt, hoewel tijdlozer zou ik zo niet durven zeggen. Misschien wat rebelser en passend bij een bepaalde leeftijd. Sting solo vind ik toch weer wat doorleefder en volwassener en daardoor tegelijk tijdlozer. Maar ik draai altijd nog met veel plezier de Police cd's die ooit een sensationele vondst waren met de fusie van rock en reggae en briljant slagwerk.