Hulk - Cowboy Coffee & Burned Knives... (2005)

Belgiƫ
Label: Suburban

1. My Nation (3:45)

met Brant Bjork, Chriss Goss, David Catching en Jesse Hughes

2. Bad Girl... Bad Boy (3:53)
  3. It's Allright! (2:37)
  4. Magic (3:32)
  5. Sunshine Through the Rain (3:32)

met Chriss Goss

6. Music Is Love (3:21)

met Jesse Hughes en David Catching

7. Real Lover (4:12)
  8. Sweet Love (2:54)
  9. Never Walk This Way (4:36)
  10. Sorry (3:11)
  11. Down (3:21)

met Herr Mayer en Mathias Schneeberger

12. Like Everybody Else Does (6:18)

met Mathias Schneeberger en David Catching

13. Seducer (3:23)

met Brant Bjork

Gezien in het voorprogramma van Millionaire vorige maand. Ik vond het wel meevallen, alleen het zoveelste groepje in dozijn tegenwoordig. En hun houding stond me niet echt aan. Alsof ze metal aan het maken waren terwijl het eigenlijk hippe rock is...

avatar van Zachary Glass
Bloompje schreef:
alleen het zoveelste groepje in dozijn tegenwoordig.

Ach, is dat niet van alle tijden? Gelukkig is er nog zo iets als serendipiditeit

Er zijn trouwens nog zoveel dingen waarvan er dozijnen over mij heen gestort worden, waaraan ik dan ook geen sintel plezier aan beleef. Ze verschijnen, ik kan er mij aan ergeren (wat ik dan ook met gaarnte doe - "Woede is de motor van de creatie", of zoiets) - maar uiteindelijk levert het toch niets op: je kunt staan roepen tegen een steen dat hij toch zo "stenig" is, maar wat levert het op?

Haha. Ja. Ik begrijp je volkomen...Het is dat ze het voorprogramma waren he, ik zou er nooit voor speciaal gaan kijken.

Haha...grappig. Ik zag ze op Lokerse Feesten voor Millionaire en ik vond ze veel beter dan Millionaire.