Scott Weiland - The Most Wonderful Time of the Year (2011)

Label: Rhino

1. Christmas Song (3:23)
  2. I'll Be Home for Christmas (3:05)
  3. White Christmas (2:37)
  4. Silent Night (3:07)
  5. The Most Wonderful Time of the Year, (2:31)
  6. What Child Is This? (3:39)
  7. Winter Wonderland (2:21)
  8. Have Yourself a Merry Little Christmas (2:57)
  9. Happy Christmas and Many More (3:29)
  10. O Holy Night (4:13)
Rizz
Wat.. is.. dit...

avatar van Ducoz
Gewaagd, apart maar toch best oke!

De nummers zijn anders gebracht dan we ze kennen, en we zullen Scott niet al te makkelijk herkennen omdat hij zijn stem heel anders gebruikt in de meeste nummers. In een paar nummers zeikt hij wel ongelofelijk.

Aardige kerstplaat.

avatar van Desert
Soloalbums van Scott Weiland, altijd goed voor een paar minuten durende bulderlach gevolgd door bedenkelijk met het hoofd te schudden en te denken: "Scott, Scott, Scott". Benieuwd of deze van hetzelfde laken een pak gaat zijn, maar ik vrees ervoor.

avatar van Edwynn
Soms denk ik dat in elke Amerikaan, oppervlakkig of diep, wel zo'n rare kersttic verborgen zit.

avatar van Ducoz
Ach het is best een leuke plaat, soms is Scott helemaal niet te herkennen.
Soms net té zeikerig. Maar wel wat leuke arangements.
Geen hoog vlieger, zeker niet zo goed als bijvoorbeeld de kerst platen van Sufjan Stevens.