Black Bottle Riot - Black Bottle Riot (2011)

Label: Suburban

1. Bright Light City (3:51)
  2. Straitjacket (4:53)
  3. Wings & Spades (3:08)
  4. Turning the Tide (2:50)
  5. The Little Things (3:45)
  6. In the Balance (3:58)
  7. Exit Spoiler (4:13)
  8. Doin' Fine (2:54)
  9. You Should Know (5:09)
  10. Texas Pete (Part II) (5:45)
  11. Stay Hungry (6:00)
avatar van Ducoz
Op de lusiterpaal.

en?

Gezapige 13 in dozijn rockmuziek, met cliche-clips tot en met

boeie

avatar van Ducoz
Ja, dat zeker.
Nergens origineel, klinkt wel oke.
Nederlandse bands moeten gewoon niet aankomen met nummers als "Texas Pete"

Jammer. 3*

Dit is toch wel erg lekker, hoewel de bovenstaande reacties anders doen vermoeden. De rijke sound kent inderdaad referenties naar het verleden, maar toch klinkt het mij fris in de oren. 'You Should Know' is een prachtig nummer, dat ik als hoogtepunt beschouw en voor de band moeilijk gaat worden om te evenaren. Ze zouden wat mij betreft ook 'nog' meer wat acoustische nummers (rustpunten) kunnen toevoegen. Al met al een heerlijke stevige plaat.

Ozric Spacefolk
Ducoz schreef:
Ja, dat zeker.
Nergens origineel, klinkt wel oke.
Nederlandse bands moeten gewoon niet aankomen met nummers als "Texas Pete"

Jammer. 3*

Geen enkele band is origineel. Als je daarop platen gaat beoordelen, zal je nooit ergens komen.
Wat is er mis met een songtitel als Texas Pete. Naar ik heb begrepen is dit Southern Rock.