Drivin' N' Cryin' - Mystery Road (1989)

Label: Island

1. Ain't It Strange (3:54)
  2. Toy Never Played With (3:39)
  3. Honeysuckle Blue (4:50)
  4. With the People (3:37)
  5. Wild Dog Moon (5:23)
  6. House for Sale (3:16)
  7. Peacemaker (3:14)
  8. You Don't Know Me (3:34)
  9. Malfunction Junction (3:39)
  10. Straight to Hell (5:36)
  11. Syllables (1:24)
avatar van Germ
Germ (crew)
Straight to Hell is een alt. country pareltje, wordt ook vaak live ten uitvoer gebracht door Tim Knol.
Snel op zoek naar de rest van deze plaat!

avatar van vielip
Prima band met dito albums!

avatar van vielip
Deze lp laatst op de beurs in Zwolle op de kop getikt. En net als de voorganger die ik al in huis had is ook dit album weer volop genieten! De diversiteit in stijlen (folk, country, rock, boogie) werkt echt geweldig vind ik. De breekbare stem van zanger Kevin Kinney maakt het helemaal af. Ik begin met 4* maar sluit zeker niet uit dat dit meer gaat worden.

avatar van popstranger
Straight to Hell blijft een klassieker, ook de versie die Kinney op een van zijn solo-albums heeft gemaakt (en die ik als eerste kende) is de moeite.