Prima electro plaat, maar ik heb Oizo liever toch nog wat experimenteler.
''Zinloos gebeuk'' zoals iemand schreef, daarbij weet ik toch wel zeker dat je iets mist, want bij de 5 sterren platen van je zie ik constant (voor mij) redelijk rechttoe rechtaan dingen (The Prodigy/Audio Bullies). Allemaal erg duidelijke muziek krijgt 5 sterren. Dit is gewoon een wat vagere plaat waar electro met acid wordt gemengt (Cheeree, France 7). Een plaat die echt 3 sterren verdient, tenminste als je alles ervan opneemt. Geef 'm dus nog een kans en stel je zelf open voor de details van ieder knarsje

. Geniet van de switch naar een de slow beat op het einde in '
France 7', dat nummer klinkt gewoon cool wat mij betreft. Alle tussenstukjes van rond de minuut zijn ook mooi, dat heeft helemaal niks met zinloos gebeuk te maken. De beats vallen snel in zonder slicke stoer doenende opbouw, het is gewoon hup rauwe beat 1, en hop, naar de volgende, dus in feite minder cliché opbouwen die soms ook 'zinloos' kunnen zijn. Toch kun je wat betreft deze meneer beter instappen met een oude plaat van hem, die zijn wel vetter en duidelijker experimenteel, dan snap je z'n karakter meer.
Om in de commercieelste beat van het album een vocal herhaaldelijk 'beat for the douches' te laten zeggen. Dan heb je misschien wat extra geld nodig, maar durf je er tenminste voor uit te komen.