Switch Technique - Altered (2011)

Polen
Dance
Label: Union (I)

1. Altered Youth (5:13)
  2. Everything Changes (6:53)

met Dean Rodell

3. Kink (5:20)
  4. The Bone Grinder (6:22)

met Mindustries

5. The Self (5:31)
  6. The Moment (6:27)

met The Outside Agency

7. The Storyteller (5:20)
  8. In the Dark (6:04)

met Deathmachine

9. Dark Times Dark Wonders (7:00)
  10. Brain Mysteries (5:27)

met Egro

11. Burned (5:41)
  12. Lysergide (5:41)
  13. Vixen (5:51)
  14. Cursed Angel Revisited (6:15)
  15. The Edge of Chaos (5:19)
  16. Methylated Dreams (5:41)
  17. Intelligence VIP (5:48)
  18. Dark Visitor (5:41)
  19. Nonexistent (6:14)
  20. Changes Everything (5:30)
  21. Zubcore - Prey [Switch Technique Remix] (5:50)
avatar van Joeri_000
Tjah, wat moet je er ook van zeggen. Ik vind het heerlijk.. Een album vol, sfeer, dynamiek, variatie, het is donker maar ook wel weer warm. En het klinkt zeer volwassen..

Samenwerkingen met tal van goeie producers uit het genre. De ene track weer net iets meer naar de D&B waar de andere lekker doorblaast. Heel fraai afgemixd. En af en toe zeer fraai bewerkte voicesamples.

Kan er op moment geen genoeg van krijgen. Zowel als luistervoer, als in de mix. Heb de eerste acht tracks op vinyl. Ik word er heel blij van !! Uitschieter wat mij betreft.