Unknown Prophets - World Premier 2 (2011)

Uitgebracht in eigen beheer

10. Patriots
  11. Both Fists Up
  12. New Day
avatar van P.O.W.
Voelt echt als een comeback dit album, ouwerwets goed. Waardige opvolger van de eerste World Premier.

avatar van Rhythm & Poetry
Daar ben ik het wel mee eens. Een fijne, compacte plaat. Goede, weliswaar wat eentonige, muziek waardoor de tijd sneller lijkt te gaan. De vocalen passen perfect bij de eenvoudige (maar to the point) producties.

avatar van LarsHiphop
Wellicht hadden een paar gastartiesten(Slug, Brother Ali etc.) het iets minder eentonig kunnen maken. Hoewel ik The Road Less Traveled een top CD vind, lijken de mannen van UP hier het album wat minder te kunnen dragen, terwijl ze op dat album ook geen gastartiesten hebben staan, geloof ik. Ondanks dat heeft World Premier 2 toch een behoorlijk constant en hoog niveau en ik ben Big Jess en Mad Son dan ook zeer dankbaar voor het magnus opum dezer maand.

avatar van P.O.W.
Ik denk niet dat Slug en de UPs nog gaan samenwerken. Na "My Night" van Big Jess...

Rene1979
UP is sowieso een groep die ik graag hoor. Wat laat maar beter dan nooit, ben ik m aan t luisteren.