C-Murder - C-P-3.Com (2001)

Label: Priority

1. Start (1:33)
  2. What You Gonna Do (4:02)
  3. Don't Make Me (3:44)
  4. I'm Not Just (3:22)
  5. Get Bucked, Get Crunked (3:09)
  6. Let Me See (4:11)
  7. Boat Ride (Commercial) (1:10)
  8. Criminal Minded (3:26)
  9. Don't Matter (3:12)
  10. Young Ghetto Boy (2:48)
  11. Ya Dig (4:20)
  12. Drive Thru 1 (Commercial) (2:01)
  13. That's Me (3:15)
  14. Do You Wanna Ride (3:37)
  15. NL Soulja (2:50)
  16. Drive Thru 2 (Commercial) (1:02)
  17. Down for My B's (4:20)
  18. Thug Boy (4:08)
  19. Projects (5:10)
  20. Finish (1:22)
avatar van thomzi50
Een vreemde plaat die mij niet echt kan bekoren. C-Murder heeft duidelijk hulp nodig van een grote producer want vooral productioneel is dit album erg zwakjes. Het bevat geen enkel hoogtepunt, en is volgens het boekje. Slecht is het ook weer niet heel vaak. 2*

avatar van thomzi50
Toch wel een erg matige plaat; geen enkele uitblinker, veelal onovertuigende en onoriginele tracks die vooral door de onzorgvuldige producties nergens ook maar enigzins overtuigend worden. Altijd als ik denk dat C-Murder eigenlijk best kan rappen, bewijst deze plaat het tegendeel.

Gewoon een goed album.. enkele zeer sterke nummers!

Welke dan..?