menu

C.C. Catch - Hear What I Say (1989)

mijn stem
2,75 (2)
2 stemmen

West-Duitsland
Pop / Dance
Label: Metronome

  1. Midnight Hour (4:35)
  2. Big Time (3:51)
  3. Love Away (4:12)
  4. Give Me What I Want (3:47)
  5. I'm Gonna Miss You (5:40)
  6. Backgirl (3:31)
  7. Can't Catch Me (3:51)
  8. Hear What I Say (3:49)
  9. Nothing's Gonna Change Our Love (3:50)
  10. Feels Like Heaven (5:20)
totale tijdsduur: 42:26
zoeken in:
avatar van BlauweVla
4,0
Volgens veel fans schijnt deze poging om zelfstandiger een album uit te brengen (Zonder Dieter Bohlen dus) nogal mislukt te zijn, maar elders lees ik dan weer dat deze succesvoller was als de laatste twee platen...
C.C. Catch heeft zich hier een beetje een Madonna achtige look aangemeten van rond die tijd...
De opener "Midnight Hour" (geproduceerd door Andy Taylor net als track 5 en 6) heeft iets mysterieus. "Big Time" is daarop juist een zeer opgewekt vrolijk nummer. Typerend voor het album zou ik zeggen, want dit is het meest divers wat C.C. Catch uitgebracht heeft en tot op de dag van vandaag de laatste langspeler. Mooie ballads met wat soulinvloeden zijn; "Love Away" en "I'm Gonna Miss You", maar dus ook de meeste overige stukken zijn goed, die allerlei stijlen bevatten zoals o.a. de destijds populaire new jack swing. Wat ook opvalt is de vele achtergrondzang, want eerlijk is eerlijk, echt een goede zangeres is C.C. Catch niet, dus wat hulp ook op dit album kon ze wel gebruiken, wat zeker niet verkeer uitpakt, het klinkt allemaal wat minder Italo. Eigenlijk is vooral het titelnummer in de oude stijl en laat dat nou net een mindere track zijn. Tja en "Feels Like Heaven" heeft een deels Nederlandse tekst (Ik sag jou, kijk in je ogen...), maar Caroline komt dan ook uit Oss!!

Gast
geplaatst: vandaag om 09:30 uur

geplaatst: vandaag om 09:30 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.