Grip Grand & DJ MF Shalem - Rewinder (2011)

Label: Rewinder

11. Aye Aye Aye (4:03)
  12. Game Changer (3:41)
  13. Listen Up (3:04)
avatar van Rhythm & Poetry
Vrolijke muziek, soms slaat het wat te ver door (Outside) en dan gaat het ook direct ten koste van de muzikale kwaliteit. Voor de rest een prima album, DJ MF Shalem is de juiste versterking voor Grip Grand.

avatar van ijsduivel
Ik wist niet eens dat deze uit kwam, ik zag hem opeens tussen de releases staan.
Aangezien ik Brokelore zo'n Ge-wel-dig album vind, moest ik deze gewoon even checken.

En het valt me zeker niet tegen.
Ik kende nog niets van DJ MF Shalem, maar zijn producties passen goed bij Grip Grand.

3,5* voor nu, ik denk dat het nog wel kan groeien tot een 4

avatar van Silky & Smooth
Ik was verrast toen ik deze zag. Grip Grand is een erg goede rapper. Brokelore was echt super! Helaas valt dit wat tegen. De beats zijn niet bijzonder en ook Grip Grand kan mij niet helemaal overtuigen.

avatar van Chrisseh
Het is inderdaad geen Brokelore maar toch wel weer een prima album!

avatar van Rhythm & Poetry
Waar een aantal lezers met smacht op de review van Per.verz’ laatste album wachtte, en veel reacties bij de platen van Drake, Gers en Evidence achterliet, zal niemand er moeilijk over doen als Rewinder, van rapper Grip Grand en producer DJ MF Shalem niet op Hiphopleeft verschijnt. Eerstgenoemde boekte weliswaar een undergroundsuccesje met Brokelore, maar dat is inmiddels bijna vier jaar geleden. DJ MF Shalem, op zijn beurt, maakte samen met rapper Haji P het verdienstelijke Neighborhood Kid maar is evenmin een grootheid binnen de undergroundscene.

Lees verder op Hiphopleeft.