Latimore - Sweet Vibrations: The Best of Latimore (2004)

1 stem

Soul
Label: Stateside

1. They Call It Stormy Monday (5:37)
  2. Ain't Nothing You Can Do (2:53)
  3. Snap Your Fingers (3:32)
  4. Let's Straighten It Out (5:10)
  5. Keep the Home Fires Burnin' (3:20)
  6. There's a Red- Neck in the Soul Band (4:38)
  7. Qualified Man (4:29)
  8. It Ain't Where You Been (4:18)
  9. Something 'Bout 'Cha (4:53)
  10. Sweet Vibrations (4:40)
  11. I Get Lifted (4:49)
  12. Dig a Little Deeper (5:39)
  13. Long Distance Love (3:35)
avatar van heartofsoul
Mooie soulstem heeft (Benny) Latimore, geboren 7 september 1939 in Charleston (Tennessee). Deze compilatie bestrijkt de jaren 1973-1978 en -het moet gezegd worden- klinkt voortreffelijk. Het is soul met een klein scheutje blues, maar na verloop van tijd klinkt het me allemaal nét te gestroomlijnd, en bovendien zijn de covers van Stormy Monday Blues (T-Bone Walker) en Ain't Nothing You Can Do (Bobby 'Blue' Bland) lang niet zo goed als de originelen. Maar misschien moeten we even wachten op zomer en lente om dit album ten volle te kunnen genieten.