Novi_sad - Misguided Heart Pulses, a Hammer, She, and the Clock (2007)

1 stem

Griekenland
Electronic / Avant-Garde
Label: 1000+1 TiLt

1. Everything Looks Better Beside Water (16:45)
  2. 0 You Sweet and Spontaneous Earth..you Answered Them Only with Spring (12:59)
  3. Crawling on the Pavements of Your Skull (22:58)
avatar van John Doe
Ambient aanrader. Mooie flow zit in de cd. Er zitten drone-elementen in de tracks, fieldrecordings, noisige geluiden, en er is duidelijk niet zomaar wat mee geklooid. Het gevoel van het geheel is sterk. Geluiden die eerst zacht beginnen, zwellen aan, en nemen het over van eerst dominante geluiden, zo ontstaan fijne gelaagde composities waarbij het geluidsspectrum mooi gebruikt wordt. De opbouw is niet voorspelbaar. De eerste track zou aardig in 'Stalker' van Tarkovsky passen. Dit duidt wel een beetje de mooie sfeer aan.