menu

Swod - Drei (2011)

mijn stem
3,89 (14)
14 stemmen

Duitsland
Electronic / Neoklassiek
Label: City Centre Offices

  1. Eins (0:57)
  2. Sans Pau (5:00)
  3. Insel (4:46)
  4. Hellerau (3:48)
  5. Oktober (3:48)
  6. The Pilot (5:04)
  7. Gemein (2:14)
  8. I Am Here (4:01)
  9. Liebling (1:39)
  10. Largo (6:43)
  11. Intro 2 (2:50)
totale tijdsduur: 40:50
zoeken in:
tuktak
potver, we hebben weer een kandidaat voor mijn eindejaarslijstje. idm electronica uit duitsland. een soort solopiano met extra computereffecten, nils frahm on drugs.
her en der een ruizige sample van een duitse vrouwenstem, rare geluidjes, field recordings, computereffecten, lichte beats, aangevuld met hoofdingrediënt piano. soms verrassend uptempo, maar vaak heel minimaal richting ambient. intrigerende plaat.

avatar van Dreten Bukgat
4,0
nice... een nieuwe swod... benieuwd hoe dit derde album uitpakt... "gehen" en "sekunden" waren alleszins heel erg te pruimen... vooral de "gehen" vinyl passeert hier nog vaak de revue...

avatar van essence
Hele mooie plaat.
Al bij de eerste beluistering ben ik gegrepen door de subtiele schoonheid. En ik veronderstel dat deze parel enkel maar meer gaat blinken bij iedere nieuwe luisterbeurt.

avatar van -SprayIt-
4,0
Dit jaar op Cross Linx in Groningen!

avatar van popstranger
4,0
City Centre Offices begint voor mij wel een zalig label te worden. Ook deze Swod voert mij naar een warme zomerdag waarop de kinderen spelen in het water en papa rustig aan de kant ligt met dit album in de oren.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:38 uur

geplaatst: vandaag om 11:38 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.