BodyRockers - BodyRockers (2005)

Verenigd Koninkrijk / Australiƫ
Rock / Electronic
Label: Mercury

1. Handel on Your Face (4:43)
  2. I Like the Way [You Move) (Full Length Version] (3:20)
  3. Round & Round (3:30)
  4. NYC Girl (4:16)
  5. Dirty (3:23)
  6. For One Night Only (3:23)
  7. You Got Me Singing (3:00)
  8. Dignity (3:12)
  9. I Wanna Live (4:14)
  10. Stuck in a Rut (2:45)
  11. I Like the Way [You Move) (Junior Jack 'Rock da House' Club Mix] (3:46)
Electro_
Ik vond I Like The Way een heel leuk nummer, totdat ik erachter kwam dat het gewoon hartstikke simpel is. Dan is het eigenlijk gewoon een hijgerige kerel met een goedkope dance-nummer. Opvolger Round Round klonk eigenlijk gewoon precies hetzelfde, alleen dan met een andere gitaar-riff. Als ik me héél erg verveel zal ik weleens op zoek gaan naar de rest van dit album.

avatar van Paøsk Inaüke
Electro_ schreef:

Ik adviseer je de rest niet op te zoeken..
T'is soms iets minder hijgerig, maar eigenlijk altijd even goedkope nummers.

Voor mensen die nieuwsgierig zijn; Bodyrockers doet denken aan Jet die je met electronica laat spelen. Op zich zijn de nummers wel leuk, totdat je ze vaker gehoord hebt.

Ik geloof dat I Like The Way You Move nu zelfs in de top 40 staat. Bodyrockers ken ik verder niet, maar ik vind die single wel heel erg gelikt en makkelijk op de hype inspringend. Verder wel een grappig dance/rocknummer op 130 BPM, maar niet echt bijzonder.