Garden of Delight - Symbol and Vision (1995)

1 stem

Duitsland
Label: Dion Fortune

1. Sartyricon (The Whole Epic of Martyrium) (4:23)
  2. Dreams of GOD (Where Do They Come From?) (4:15)
  3. Temple of Wisdom (Wicca) (5:22)
  4. Transcendental (4:31)
  5. Death Chant (Are You Still There?) (4:50)
  6. Black Magic Circle (Ordo Templi Orientis) Parts 1-3 (12:23)
  7. Symbol and Vision (6:28)
Dit album kan ik je ook aanraden Killeraapje. Hier hoor je duidelijker de medewerking van Adrian Hates terug. Hij speelt hier basgitaar, synths, akoestische gitaar en zingt backing vocals.

Bij deze band vraag ik mij al lang af of de naam van het gelijknamige The Mission nummer is afgeleid.

deric raven schreef:

Dat klopt. Artaud Seth is een fan van Sisters of Mercy.

deric raven, of hij een liefhebber van The Mission is, weet ik eigenlijk niet. Hij noemt ze nooit als voorbeeld in interviews.

avatar van Killeraapje
Scarlet schreef:

Bij deze band zie ik soms door de bomen het bos niet meer. Bovenstaand is inderdaad een goed argument om hier eens te beginnen. Veel dank voor de tip weer

Killeraapje schreef:

Begin maar met een verzamelalbum. Ik heb laatst deze verzamelaar toegevoegd. Garden of Delight - Psychonomicon 1991-2001 (2002) - MusicMeter.nl. Is een dubbel cd, de tweede cd is een live album. Is ook ondoenlijk om er een album uit te pikken.