Ed Sheeran - Loose Change (2011)

Pop / Hip-Hop
Label: Atlantic

1. Let It Out (3:51)
  2. Homeless (3:30)
  3. Little Bird (3:46)
  4. Sofa (3:19)
  5. One Night (3:26)
  6. Firefly (4:15)
  7. The City [Live at Sticky Studios] (5:06)
  8. Firefly [Bravado Dubstep Remix] (4:29)
avatar van LucretiaBorg
Hij komt niet net kijken, maar heeft wel eindelijk een heel album opgenomen, genaamd: + (Plus) en daardoor kwam ik bij de rest en ik moet zeggen dat hij het leuk brengt. Je kan bij zijn ballads vooral merken dat hij fan van Damien Rice is, maar heeft toch zijn eigen geluid en hij rapt alsof hij nooit anders heeft gedaan (maar dat heeft hij wel, zie zijn EP: No. 5 Collaborations Project, waar 8 nrs. opstaan die hij heeft gemaakt met diverse (Engelse) rappers en dat doet hij net zo goed als zijn ballads of zijn komische nrs, ook al zitten ze vol met zwarte humor, daar hou ik wel van.
Zijn hit The A Team is daar weleen goed voorbeeld van.
Ook op deze ep staan wat mindere nrs. op (Homeless, Sofa deels) maar over het algeheel klinkt het zeker heel mooi en leuk (little Bird, The City). Maar zijn beste werk staan natuurlijk op zijn debuutcd, vooral de deluxe editie.

avatar van Gloeilamp
+ heb ik al gehoord en vind ik een erg goed album, zelfs een van de betere debuutalbums van 2011.
Ik zie nu pas dat hij nog wat dingen heeft uitgebracht, vandaag maar eens wat EP's beluisteren, ben benieuwd!