Augustus Clarke - Black Foundation Dub (1976)

Jamaica

9. Freezone
  10. Big or Small
  11. Creation Dub
  12. Rockers Time
Fabulous!!!!! Dikke dub met oa Sly & Robbie, "Santa", "Chinna", Augustus Pablo, geproduceerd deels door King Tubby en deels door Philip Smart.
Fantastische dub tracks van oa Delroy Wilson, Gregory Isaacs, Dennis Brown, Augustus Pablo, jamaicaanse "hits" die je hier nooit hoorde uit de mid 70's
Onvervalste killer dub
Ben in het gelukkige bezit van de originele lp.

avatar van Jazper
Ik ben, om het zacht uit te drukken, niet echt een kenner van reggae. Toen ik eergisteren in een winkel stond gespecialiseerd in reggae stond ik maar wat in het rond te staren. Her en der wat beluisterd, maar uiteindelijk toch maar gevraag of ie iets had wat instrumentaal was. Die vocalen konden me niet zo boeien. En toen kwam hij hiermee op de proppen en dit was wel de muziek waarvan ik wist dat ie bestond en wel graag wilde hebben. Dikke dub