James Blake - Love What Happened Here (2011)

Electronic / Soul
Label: R&S

1. Love What Happened Here (5:34)
  2. At Birth (4:34)
  3. Curbside (4:18)
avatar van Don Cappuccino
Deze releasedatum klopt niet, hij is namelijk al op 6 december uitgekomen. Na de vrij rustige EP Enough Thunder zoekt James Blake het meer weer de experimentele kant op. Veel meer uptempo, een beetje funky zelfs. Als hij op deze kwaliteit EP´s kan blijven maken vind ik het in ieder geval niet erg. 4 sterren.

rabbit
Love What Happened Here (Skinny Love anyone?) vind ik misschien wel het beste James Blake nummer tot nu toe. Wat een heerlijk funky nummer!

avatar van IllumSphere
Don Cappuccino schreef:

Op de site staat er dat ze hem verzenden op 16 januari 2012 en met samenspraak met de crew heb ik besloten om als releasedatum 2012 op te geven.

avatar van Don Cappuccino
Ik zie het al. De digitale release is op 6 december uitgebracht en de fysieke release komt inderdaad op 16 januari 2012 uit. Mijn excuses voor de te snelle conclusie.

avatar van MJ_DA_MAN
Dan moet het toch alsnog 2011 worden? Een (in eerste instantie) digitale release is ook een release.

James Blake terug naar zijn 'roots'. Hij bewijst met deze EP dat hij alle kanten op kan...

avatar van IllumSphere
Deze EP klinkt totaal anders dan zijn vorige, Enough Thunder. Hier is de piano en zang omgeruild voor door middel van een computer in elkaar gestoken geluiden. En hij doet het terug goed!