DeWolff - Letter God (2011)

Label: REMusic

1. Evil and the Midnight Sun (3:42)
  2. Love in C Minor (5:16)
  3. Diamonds (5:41)
  4. Seashell Woman (4:52)
  5. Yellow Rat Magic Blues (10:45)
  6. Don't You Go Up the Sky (6:19)
  7. The Pistol (13:09)
  8. Gold and Seaweed (8:43)
avatar van Don Cappuccino
Ik las hierover op hun website en het lijkt me wel heel gaaf. Het is namelijk een boek met alle teksten erin en foto´s van de band. Ook zit er de CD/DVD van het optreden op Lowlands 2011 erbij. Maar ik vind 45/50 euro toch wel erg duur.

avatar van Ducoz
Inderdaad erg duur, maar bijna alles van DeWolff is aan de prijzige kant..
Inkoop prijs is 30 euro.. dus daar komt nog wel 7 tot 10 euro bij voor de winkelprijs..(met btw e.d)
Alleen voor echte DeWolff fans ben ik bang.. een normale versie is er (nog) niet.

avatar van guitarwally
Gekocht (ja, ik ben zo'n echte DeWolff fan) en ik heb er geen spijt van. Het boek met al die foto's is misschien wat overdreven, maar het is wel fijn dat de teksten nu ook eens duidelijk worden (die nooit te verstaan waren). Ook de live CD/DVD is echt zoals ik DeWolff live ken. Bruut, strak, energiek... Kortom, een feestje! Ik zou hier graag de volle 5 sterren voor geven, maar soms zingt die dude wat vals, wat mij erg irriteert.

avatar van Bonk
Kwam deze tegen bij Plato, waar er inmiddels een stuk of drie lagen voor de schappelijke prijs van 20 Euro. Dat is blijkbaar een forse afprijzing, als ik bovenstaande berichten lees. Je hebt dan een heerlijke dampende live-cd, de bijbehorende dvd in een mooi vormgegeven fotoboek. Al met al een prachtaankoop. Dus mocht er bij Ducoz en Don Cappuccino een Plato in de buurt zijn, zou ik het alsnog een kans geven...

avatar van Don Cappuccino
Er zit geen Plato bij mij in de buurt, maar ik zie dat de prijs van deze release sowieso rond de 25 euro is gegaan. Bedankt voor de vermelding, deze ga ik denk ik nog wel een keer aanschaffen.