Paul Cusick - P'dice (2012)

Label: Q Rock

1. Everything (5:02)
  2. God Paper Scissors (5:24)
  3. Borderlines (11:37)
  4. Tears (6:25)
  5. You Know [Album Version] (7:06)
  6. Hindsight (4:45)
  7. Feel This Way (5:08)
  8. When It Rains [Album Version] (4:25)
  9. Waiting (6:32)
  10. The Human Race (1:52)
avatar van glenn53
Hele goede CD, verbetering ten opzicht van FP, Vooral qua drums maar dat is niet vreemd met Minneman en Harrison.

avatar van clayhill
Ja, prachtig ! Veel Peter Gabriel invloeden ! Deed me ook denken aan David Rhodes (ooit Random Hold)...ook al uit de PG webring !

avatar van Thomas91
Ik was al bang dat ik dit album zou vergeten met zou weinig stemmen en zo'n hoge score, maar gelukkig heb ik hem nog op tijd ontdekt via Spotify en daar ben ik blij meer. Enorm hoog gemiddelde tot nu toe, en aangezien ik nooit meteen 5* geef, zal ik het per definitie verlagen bij een stem, zoals het er nu voorstaat. Klinkt in ieder geval mooi!