Vic Anselmo - In My Fragile (2011)

Letland
Label: Dance Macabre

1. Introduction (0:26)
  2. More Than You Can Comprehend (4:00)
  3. Open Wide (3:14)
  4. Horizon (4:01)
  5. Wellspring (4:54)
  6. Bone's Blues (3:17)
  7. Ashes (4:48)
  8. Secrets of the Universe (2:44)
  9. Das Dunkle Land (5:17)
  10. In the Darkness (3:21)
  11. The Day (5:19)
  12. Who? [Acoustic Live, Zurich X-tra] (3:15)
  13. Bone's Blues [Acoustic Live, Offenbach Capitol] (3:21)
  14. Leaving Eden [Acoustic Live, Offenbach Capitol] (3:49)
  15. Tumsha Nakte [Acoustic Live, Offenbach Capitol] (2:35)
TimZor
Heerlijke 2e plaat van Zangeres Vic. Een zeer waardige en misschien wel betere opvolger van haar debuut. Open Wide is zeker een van de grote favorieten op deze cd. Jammer dat ze zo onbekend is, waardoor de cds bijna niet te krijgen zijn in nederland. Afgelopen jaar gelukkig drie optredens mogen mee maken van Vic, en in maart 2012 weer twee ik kan niet wachten.

avatar van Thin Air!
Wat een leuke meid is dit toch. Spontaan de CD gekocht na het concert waarbij Vic in het voorprogramma stond.
Ze verteld honderduit (en met staccato van 500 woorden per minuut) in perfect Engels wat haar beweegt om muziek te maken en hoe trots ze is op deze cd. Ja, ik weet het. Iedere artiest zegt dit maar het komt er gewoon allemaal zo spontaan uit zonder commercieel gejaag.
Ik kende haar muziek niet maar heb de CD toch gekocht (de gun factor)

Ik moet zeggen dat ik dit wel een leuke cd vind. Ze heeft echt een geweldige stem en ze doet me denken aan een moderne Kate Bush. Leuke experimentele muziek met verschillende invloeden waaronder elektronica. Uiteraard door de dame zelf geschreven.
De cd met insteekboekje ziet er ook geweldig uit.

avatar van Supersid
Verrassend sterk plaat, als hij (de plaat) het niveau van de eerste zes nummers had aangehouden minstens 4*. Mogelijks verhoog ik nog...

avatar van Papartis
Zeker een prima album. Ik heb Vic eind maart even gesproken. Zij deed wat gastoptredens bij het concert van Antimatter. Ook tijdens de accoustische tour van Antimatter doet ze mee.
Sympathieke meid.