Mindustries - The Therapy EP (2012)

Dance
Label: The Third Movement

1. Therapy (6:28)
  2. The Drumming (6:56)
  3. Flash Food (6:19)
  4. Craftiest Trick (5:16)
avatar van Hellblazer
Therapy is de hoofdtrack en tevens zonder twijfel mijn favoriete track van deze release. Door het hele nummer zijn atmosferische geluiden te vinden en een lekker traag tempo. De kicks klinken stevig en de melodie is erg sfeervol. Het rateltje klinkt ook erg lekker. Heerlijk nummer!

The Drumming is een Crossbreed-track. Leuk genre, maar ik heb betere nummers gehoord. Dit nummer is wat te mak en komt niet lekker op gang. Kicks zijn iets te slap en er zit niet veel energie in.

Flash Food is een beetje hetzelfde verhaal. Wel is deze iets beter, de melodie later in het nummer voegt wel wat toe en de kick is al beter. Voor de rest ook niet super.

Craftiest Trick is een stukje sneller en de kick heeft een goede punch. Veel meer energie dan in de voorgaande twee tracks en daardoor ook al beter.

Kleine 3.5*

avatar van Joeri_000
Fraaie hoes en vernieuwende sound van Mindustries volgens mij ...

Bevalt me erg goed.. Lekker van genieten, mooi luisterplaatje , van alles op te ontdekken