End Amen - Your Last Orison (1992)

geen stemmen

Duitsland
Label: Institute of Art

1. World in Decay (5:44)
  2. Prisons of Posterity (4:52)
  3. End Amen (5:39)
  4. Rebirth (5:58)
  5. Mystic Mountains (1:30)
  6. A New Day's Absurdity (7:04)
  7. Nocturnal March (4:55)
  8. Your Last Orison (4:52)
  9. Silence (3:02)
avatar van Zagato
OK, geen berichten en geen stemmen moet wel echt bagger zijn (toch?). Ik ben een persoon van fases waarbij ik helemaal op kan gaan in een band en haar zijprojecten. Dit is zo'n zijproject van Psychotic Waltz (Norm Leggio en Dan Rock) en wederom een paar Duitsers die ik niet ken. De muziek is een beetje moeilijk thuis te brengen, thrashy, groovy, hippie, progressive met veel toetsen. Moet ik echt nog wel een paar keer luisteren voor een oordeel.

avatar van namsaap
Zagato schreef:

De zanger/gitarist speelde ook in de thrashband Deathrow (tourden ooit ook met Psychotic Waltz) en de bassist speelde ook met Dan Rock in Darkstar. Op het eerste gehoor best een aardig album dit, maar de zang is een beetje een dealbreaker.