Disco Double (1978)

7. Real Thing - Whenever You Want My Love
  8. Baccara - Sorry I'm a Lady
  9. T-Connection - On Fire
  10. Walter Murphy - A 5th of Beethoven
  11. Jesse Green - Nice & Slow
  12. The Andrea True Connection - More More More
  28. Deniece Williams - That's What Friends Are For
  29. Dorothy Moore - I Believe You
  30. Ruby Winters - I Will
avatar van Dibbel
Engelse dubbel-LP, waarvan ik echt niet meer weet waar ik hem vandaan heb.
Hier betere geluidskwaliteit, want maar 7 of 8 nummers per kant.
Engelse dubbel-LP, dus onbekende nummers er tussen.
De liedjes van Real Thing, T-Connection, Lenny Williams, Hi-Tension, RAH Band, Gene Farrow, JALN Band, Dorothy Moore en Ruby Winters waren in Nederland geen hits.
Beslaat 1976 t/m 1978 zo te zien.

Everyone's A Winner, Don't Leave Me This Way, Ms. Grace, More, More, More, Star Wars, Float On, Dancing Queen, Put Your Love In Me zijn awesome en Let's All Chant blijkt achteraf heel irritant leuk.
Ik kom nog wel eens terug als ik de onbekende nummers ook in de kop heb.

avatar van nlkink
Let's All Chant van The Michael Zager Band roept warme herinneringen op bij deze jongen. Ik herinner me het filmclip van het nummer. Drie mooie vrouwen die in schaarse kledij stonden te dansen en waarbij bij één van de drie dames steeds één borst uit de bikini dreigde te 'springen'. Tot mijn grote vreugde gebeurde dat ook een keer. Nou is het meestal zo dat als je iets van vroeger na jaren weer ziet dat het een beetje tegenvalt. Eergisteren echter kwam het clipje voorbij op 192TV en ik moet zeggen dat ik weer op het puntje van mijn stoel zat te kijken naar die drie vrouwen en ik wist nog exact bij wie van de drie de borst uit het pakje wipte!
Overigens mooi dat je deze K-Tel verzamelaar opgediept hebt Dibbel want ik ben een beetje door de ideeën heen hoe ik ze kan opsporen hier op MM. Discogs als mogelijkheid heb ik al uitgeput.

avatar van Dibbel
Ik heb er hier nog een hele hoop liggen van dat soort, die niet op de site staan.
Maar omdat je van deze oude LP's nauwelijks fatsoenlijke hoezen tegenkomt, kost het toevoegen hiervan mij ook te veel werk. Als ik veel tijd heb, ga ik nog wel eens wat pogingen doen...