Joeri_000 schreef:
even offtopic , heb wat live mixjes van zijn site beluisterd , erg vet !! maar deze EP is mij wat matig , wat traag ook , hou toch meer van UP tempo
Uptempo vind ik bij mainstream vaak mooier, heb je meestal lekker energieke platen, maar bij Industrial kan downtempo ook heel erg vet.
Dit soort nummers vind ik echt geweldig. Pikzwarte Doomcore (niet echt een genre op zich maar meer een term voor de meest obscure en donkere Darkcore) met zo'n 120 BPM.
Maar goed, dat is ook een kwestie van smaak en die ontwikkeld zich ook met de jaren. Ik denk dat ik dit 3 jaar geleden ook niks zou vinden.
Ik vind dit wel een fijn plaatje. Mooi ook dat hij op vinyl is gedrukt. Zeker met dit soort experimentele nummers (
Bubbles vooral), want de groep die dit zou kopen is niet groot. Klein publiek.
Common Territory is gelijk al een goede sfeerzetter. Duister en industrieel, zoals het hoort op dit label. Lekker kickje en een coole bassline. Dat enge geluidje wat steeds voorbij komt past ook goed in het nummer. Niets echt geweldigs trouwens.
Chainsaw is eigenlijk een beetje hetzelfde verhaal. Maar vind deze toch iets minder.
Proton is de enige track op deze EP waar ik ècht blij van wordt! Heerlijk distorted kicks en hele vette geluidjes op de achtergrond. Ook zijn er voldoende glitches aanwezig waardoor het niet te saai wordt. Knap werk.
En dan
Bubbles hè... Hele vage track met broken beats en vage synths. Best lekker voor een keer, maar niet iets om op m'n mp3-speler te zetten. Dan moet ik er al echt voor in de stemming zijn.
3.5 *