Hitzone 56 (2011)

2. Martin Solveig & Dragonette - Hello
  3. P!Nk - Raise Your Glass
  4. John Mayer - Perfectly Lonely
  5. Katy Perry - Firework
  6. The Black Eyed Peas - The Time (Dirty Bit)
  7. James Blunt - Stay the Night
  18. Duffy - Well, Well, Well
  19. Roger Sanchez & Far East Movement Ft. Kanobby - 2Gether
  20. New Kids Ft. Paul Elstak - Turbo
  21. Bruno Mars - Just the Way You Are
  22. Milk & Sugar Vs Vaya Cons Dios - Hey (Nah Ney Nah)
  23. Far East Movement & The Cataracs Ft. Dev - Like a G6
  24. Ben Saunders - If You Don't Know Me by Now
  25. Lange Frans & Thé Lau - Zing voor Me
  26. Marco Borsato - Waterkant
  27. Take That - The Flood
  28. Caro Emerald - Stuck
  29. B.O.B. Ft. Rivers Cuomo - Magic
  30. Jacqueline - Big World
  31. Jeroen Van Der Boom - Werd de Tijd Maar Teruggedraaid
  32. Eric Prydz - Niton (The Reason)
  33. Rene Froger - 'K Heb Je Lief
  38. Van Velzen - Take Me In
  39. Tinie Tempah Ft. Eric Turner - Written in the Stars
  40. De Jeugd Van Tegenwoordig - Sterrenstof
avatar van Dibbel
Alweer de eerste met een bericht bij deze Hitzone 56, de eerste van 2011.
Goede nummers hierop vind ik die van Adele (klassieker in de dop), John Mayer, Sick Puppies, The Script, Bruno Mars (toch wel een talent, met een mooie stem, nummer heb ik teveel gehoord, maar zal een klassieker worden), Mads Langer, Eliza Doolittle (lekker retro), Lady Antebellum en James Blunt.
De gedeeltelijke cover van I've Had The Time Of My Life door de Black Eyed Peas kan ik al niet meer horen sinds Dirty Dancin' en van dat Hello krijg ik sinds Kerstmis 2010 steeds zin om ruiten in te gaan gooien (thx Giel).
Ben Saunders, winnaar van The Voice of Holland covert Harold Melvin and The Blue Notes (1973) (waarom krijgen die winnaars nou altijd een cover?) en dat is een nummer waar je het best vanaf kunt blijven (geldt ook voor Simply Red). Vaya Con Dios met nog een clubje covert zichzelf (1990) en vind ik eigenlijk wel een guilty pleasure.
Verder een aantal dames die heel redelijk om aan te horen zijn zoals Krystle, P!nk, Caro Emerald, Duffy en Jacqueline. Katy Perry wat minder en Rihanna en Ke$ha maar weet niet.
Verder ook nog wel om aan te horen zijn Scouting For Girls, Van Velzen, Take That (jazeker), en in mindere mate B.O.B., Nelly, Tinie Tempah, Iglesias en Scherzinger, en Usher.
Van Kane met Ilse De Lange en Lange Frans met The Lau weet ik niet wat ik moet denken.
Froger en Borsato zijn weer hun bombastische zelf en Van der Boom gaat hier ook op de Borsato-toer en alle 3 hebben het dan toch weer gewoon niet.
Sterrenstof doen we maar bij de guilty pleasures (vonden de kinderen zo leuk).
De rest is niks tot helemaal niks,
Ik zal maar net doen of er geen echte verschrikkingen op staan.
Half om half ongeveer deze, 2,5.

avatar van LucM
Deze hitzone opent met het beste nummer (Adele) Ook goed of redelijk vind ik hier John Mayer, Lady Antebellum, James Blunt, Bruno Mars, Take That (!), Caro Emerald, Jacqueline en Eliza Doolittle. Martin Solveig & Dragonette beschouw ik als guilty pleasure. De rest hoeft voor mij niet, met name de nummers van The Black Eyed Peas en Far East Movement & The Cataracs Ft. Dev zijn echte verschrikkingen voor mij.

Autobahn
Nummer 1: hoorde je overal, maar niet storend verder.

Nummer 2: zeer irritant!

Nummer 5: hoeveel hits had zij toen? Er zat er in ieder geval geen enkele bij waarvan ik dacht: wow, wat een geweldige zangeres!

Nummer 7: ik vind dit een leuk en vrolijk lied.

Nummer 8: braak braak.

Nummer 10: ontzettend vervelende muziek.

Nummer 12: matig.

Nummer 13: gaaaaap!

Nummer 21: meneer Mars met z'n zoveelste zeiknummer.

Nummer 23: ergerlijk. Moet er van kotsen.

Nummer 34: prachtig!

Nummer 39: 1 van de weinige liederen met rap die ik gewoon top vind.

Nummer 40: is gewoon grappig. Guilty pleasure.