Can Bonomo - Meczup (2010)

Turkije

8. Ben Yağmurum
  9. Süper
  10. Meczup
  11. Daha Sıcak, Daha Dumanlı
Deze meneer gaat voor Turkije meedoen aan het Songfestival. Genoeg reden voor velen om er met een boog omheen te lopen wellicht maar het is een interessante keuze.
Hij opereert toch wel wat in de alternatieve pophoek wat dat ook moge zijn.
Zegt niets over het nog te kiezen nummer waar hij zijn land zal vertegenwoordigen maar ik vind het in elk geval al best gedurfd.
Dit album vind ik aan de ene kant erg spannend maar aan de andere kant liet het me ook wel wat koud.
Misschien vraagt het nog wat draaibeurten om er echt duidelijk over te kunnen zijn. Tot nu toe vind ik een heel album iets te vermoeiend.

avatar van edje1969
Je moet van zijn stem houden, maar ik vind het erg lekker om te horen. Balon, Mezcup, Optum en Sebebi Var zijn de hoogtepunten.