California Hardcore (1998)

Alternatieve titel: A Call to Arms

geen stemmen

Punk / Metal
Label: Breakout

1. Hoods - Endless Pain (2:15)
  2. Powerhouse - Fence Walker (1:50)
  3. AFI - Let It Be Broke (2:06)
  4. Forced Life - Strength by Sanity (2:54)
  5. Built to Last - Til the End (3:02)
  6. Redemption 87 - The Plague (1:45)
  7. No Innocent Victim - Let Down (1:55)
  8. Downshift - Hammer (3:24)
  9. Fury 66 - Restraints (2:02)
  10. Model American - We've Had Enough (1:44)
  11. Second Coming - Blind (2:18)
  12. Ignite - Taken Away [Live] (2:53)
avatar van bennerd
Degelijke verzamelaar van... tjah... hardcore-bands uit California. De variatie is nog (relatief) groot: van melodieuze punk (AFI, Fury 66) tot lompe hardcore (Hoods, No Innocent Victim). En er staat ook een track op van wat waarschijnlijk California's bruutste band is: Downshift. Fijn hebbeding.

avatar van bennerd
Zit net wat informatie op te zoeken over Downshift, blijkt het een vroege versie te zijn van Sworn Vengeance. Leuk om te weten De track hier was de eerste stap in de evolutie (of regressie, naar gelang u wilt) van youth crew hardcore naar metalcore. Fijn om te weten