menu

Pelican - Ataraxia / Taraxis (2012)

mijn stem
2,61 (9)
9 stemmen

Verenigde Staten
Metal
Label: Southern Lord

  1. Ataraxia (3:21)
  2. Lathe Biosas (4:46)
  3. Parasite Colony (4:41)
  4. Taraxis (5:12)
totale tijdsduur: 18:00
zoeken in:
avatar van Don Cappuccino
2,0
Inmiddels is het nummer Lathe Biosas te beluisteren en dat vond ik erg goed klinken. Daarom ben ik nu naar Australasia aan het luisteren. Erg goede instrumentale muziek.

avatar van Don Cappuccino
2,0
Net voor de eerste keer beluisterd en hij was eigenlijk heel erg saai. De eerste 2 nummers waren goed en daarna zakt het af. De nummers grijpen je nergens in tegenstelling tot bijvoorbeeld het debuutalbum van de band. Het blijft allemaal heel vlak, ik ben teleurgesteld. 2 sterren voor Pelican.

avatar van CWTAB
3,0
Nummer 4 Taraxis is eigenlijk het beste nummer van een mindere ep....

avatar van JSPR_G
3,0
Op zich wel goede nummers, vooral de eerste 2, maar de EP ontbreekt wat aan samenhang.. Parasite Colony en Lathe Biosas bijvoorbeeld beginnen nogal bruisk, alsof ze vergeten zijn een intro in deze nummers te maken..

Gast
geplaatst: vandaag om 10:05 uur

geplaatst: vandaag om 10:05 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.